Siirry suoraan sisältöön
Varmarakenne

Palvelut

Katon maalaus ja muut maalaustyöt

Ehjällä ja siistillä katolla suojaat kattorakenteita sääoloilta eri vuodenaikoina ja estät vaurioiden syntymisen. Katon pesulla ja maalauksella estät lian pinttymisen kattoon sekä ilmansaasteiden ja kasvustojen aiheuttamat vahingot. Sa- malla pidennät kattosi elinikää. Pesun jälkeen katto pinnoi- tetaan kahteen kertaan laadukkaalla kattopinnoitteella.

Katto.
Vesikatteiden kunnostus.

Kattoremontit

Korjauta vaurioitunut kattosi ajoissa ennen suuremman vahingon syntymistä, ehkäiset kosteuden pääsyn kattora- kenteisiin ja pidät sateen poissa sisätiloista.

Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet

Oikeilla, puhtailla ja ehjillä sadevesijärjestelmillä suojaat kotisi perustuksia. Kunnossa olevilla kattoturvatuotteilla varmistat turvallisen katolla kulun lisäksi myös turvan ja esteettömyyden katon alta liikuttaessa.

Katto rännit.
Aurinkopaneelit katolla.

Aurinkovoimalan asennus

Aurinkovoimalalla keräät talteen ekologista energiaa suo- raan omalta katoltasi. Ammattilaisen toimesta aurinkovoi- mala tulee mitoitettua ja asennettua oikein parhaan hyö- dyn mahdollistamiseksi.

Ilmanvaihto ja ilmalämpöpumput

Toimivalla ilmanvaihtojärjestelmällä varmistat raikkaan ilmanvaihdon ympäri vuoden, poistaen tehokkaasti epäpuhtauksia ja kosteutta. Ilmalämpöpumput tarjoavat optimaalista lämpötilan säätöä ja energiatehokkuutta, jolloin voit nauttia miellyttävästä sisäilmasta energiaa säästäen.

Maksuton kartoitus

Täytä oheinen lomake niin otamme sinuun yhteyttä ja katsotaan sopiva aika kartoituskäynnille. Käynti on ilmainen, eikä sido sinua mihinkään.

Maksuton kartoitus

Täytä oheinen lomake niin otamme sinuun yhteyttä ja katsotaan sopiva aika kartoituskäynnille.
Käynti on ilmainen, eikä sido sinua mihinkään.